Over ons

Wie wij zijn

Kuijpers medical Instruments (KIG) is een klein bedrijf gevestigd in Groesbeek, dat zich richt op de markt van medische instrumenten en hulpmiddelen, met name op het gebied van research, ontwikkeling, productie, onderhoud en reparatie. KIG is opgericht in 1993 door de huidige mede-eigenaar de heer F.P.J. Kuijpers, die jarenlange ervaring heeft in de fijn mechanische instrumentmakerij. De huidige bedrijfsruimte is sinds 1 februari 2009 in gebruik.


Wat we doen

Wij zijn een organisatie die flexibel kan reageren op de wensen van de klant en die zelden tot nooit nee hoeft te zeggen door gebrek aan kennis of kunde. Onze organisatie is slechts gericht op kleine stuks aantallen. We onderscheiden ons door het leveren van goede kwaliteit, snelle service, en een scherpe prijs en het leveren van enkel stuks, die grote concurrenten vaak niet leveren.

KIG is gespecialiseerd in oogheelkunde en microreparaties in KNO, oogheelkunde en neurochirurgie. Zij hoeft zich echter niet te beperken tot deze gebieden en kan haar scope uitbreiden in alle richtingen van het medisch instrumentarium om stuks leveringen en (innovatieve) modificaties uit te voeren.

Contact

  • (024) 3973341
  • fkuijper@xs4all.nl
  • Bredeweg 48 6562 DG Groesbeek

Over ons

Wij werken met geavanceerde apparatuur voor de vervaardiging en reparatie van medische instrumenten.

Welkom

Indien U een kijkje wilt nemen in onze werkplaats, dan bent U van harte welkom. Heeft U vragen of wilt U een bestelling plaatsen, neem dan contact met ons op.